RO MOTION ER GO’ MOTION

Det er en livsstil at være roer – om det er i kajak eller robåd. Du får god motion, hvor alle muskler er i brug; selv lattermusklerne bruges flittigt. Det giver herligt socialt samvær med andre ligesindede i alle aldre, både unge og ældre har glæde af sporten uanset niveau.

Du lærer under trygge forhold

Robåd:
Vi holder ikke deciderede kurser for roere, men på de første mange ture kommer du ud sammen med erfarne roere og en instruktør, som lærer dig den rigtige roteknik, de forskellige rokommandoer, sikkerhedsregler og hvordan man behandler udstyret korrekt. Kontakt rochefen for at aftale hvordan du kommer igang med rosporten. Vi glæder os til at møde dig!

Havkajak:
Hos os får du en grundig instruktion og vores dygtige havkajak instruktører afholder kurser hvert forår, så du bliver udlært i at håndtere kajakken i næsten alt slags vejr. I starten mødes vi hver mandag og/eller onsdag og øver teknikker, redninger mv. og i løbet af sommeren kommer du afsted på lidt længere ture. Du bliver frigivet som havkajakroer,  når du har bestået prøven og roet 50 km sammen med andre i vores daglige rovand. Næste havkajakkursus går i gang i slutningen af april 2020 – du kan læse mere om 2019 kurset her. Vi glæder os til at møde dig!

FAQ

I tvivl om det er noget for dig? Bestil en prøvetur først – eller tilmeld dig til et af vore kurser

Ja, havet og naturen er for alle aldre – vi har dog regler for unge under 14, men kontakt os for nærmere oplysninger

Kontingenter Beløb (årligt) Noter
Senior 1100 DKK Voksen (fra 18 år)
Junior 600 DKK Barn (under 18 år)
Bosiddende udenfor Nordjylland 400 DKK Kun for tidligere medlemmer
Passiv 75 DKK Passive støttemedlemmer

Nej, man kan godt få en prøvetur i robåd eller kajak før man bestemmer sig. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Ja, vi anbefaler alle at kunne svømme, og som minimum forventer vi, at du kan svømme 600 meter i havet, eller 1000 meter i bassin.

Klubben har alt udstyr du skal bruge, så du behøver ikke investere i en masse til at starte med. Der er svømmeveste, redningsveste m.m. til rådighed i de fleste størrelser. Vi har enkelte våddragter til låns, så kontakt os for nærmere oplysninger.

Tilmeld dig til vores kurser her

Kontakt os

Send en mail, hvis du har spørgsmål, så hører du fra os

Find os her