Stod op kl. 5, en stor madpakke blev smurt, den overskred dog ikke Johns. Vi mødes i klubhuset kl. 7 og fik gjort kajakkerne klar og fik læsset grejet. Flemming havde købt dejlig morgenmad bestående af rundstykker og kage, som vi fortærede i klubhuset.

Vi blev sat i åen ved Præstbro, dog med visse problemer. Johns madpakke var for stor til at kunne gå ned i proviantrummet. Han var dog ikke indstillet på at lade noget blive hjemme. Alle kom i kajakkerne og der var højt humør. Vi sejlede stille og roligt mod Voerså.

Efter 4 km holdt vi tissepause og spiste lidt af vores madpakker. Efter kort tid fik vi selskab af et hold kanoroer og blev enige om at vi hellere måtte komme i vandet først. jeg var så heldig at få lov til at ro først et godt stykke, hvilken oplevelse! Der var så smukt, stille og fredfyldt, det var der jeg fandt ud af hvorfor jeg vil ro kajak. Det har undertiden været svært at få øje på de sidste gange på kursus. Hurra for min stædighed.

Vi foresatte forbi Voerså og ud i havet hvor vi lå og hyggede i samlet flok for derefter at ro i havn. Efter 14 km, fandt vi ud af hvad John havde i sin madkasse. Hans berømte whisky lagkage. Aldrig skal han blive mobbet mere med store madpakker.

Tusind tak for en dejlig dag til Flemming og hans hjælpere for en uforglemmelig dag på Voer å.

Hilsen

Birgit Byskov

mandagsholdet